KDV Buddies

Coronavirus

Op dinsdag 21 april heeft het kabinet bekend gemaakt dat de maatregelen voor de basisscholen en kinderdagverblijven zullen versoepelen. Na een periode van bijna twee maanden zal Buddies vanaf 11 mei weer geopend zijn. Wij zijn erg blij dat we alle kinderen weer op onze locaties mogen verwelkomen!

De BSO’s zullen het ritme van de scholen volgen. Zij mogen naar de BSO op dezelfde dag dat ze ook naar school gaan. Voor de kinderdagverblijven zal de opvang er grotendeels hetzelfde uitzien. De noodopvang, zoals we deze nu aanbieden voor kinderen van ouders met een cruciaal beroep zal ook beschikbaar blijven.

We zijn achter de schermen druk bezig met een plan van aanpak om ervoor te zorgen dat de veiligheid en gezondheid van de kinderen, ouders en medewerkers zoveel mogelijk gewaarborgd wordt. Hierbij houden wij de richtlijnen van het RIVM, de branchevereniging en de overheid als uitgangspunt. Dit betekent dat ouders hun kind(eren) ook na 11 mei niet naar de opvang kunnen brengen als de kinderen verkoudheidsklachten hebben zoals een neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of als ze verhoging of koorts hebben. Kinderen mogen ook niet worden gebracht als een van de andere gezinsleden of huisgenoten verkoudheidsklachten en koorts (boven 38 graden Celsius) heeft en/of benauwdheid.

Uiteraard wordt u op de hoogte gebracht als we meer informatie hebben over de verdere gang van zaken rondom de opvang van uw kind.